Novetats de la setmana a la botiga online: propietats i efectes: Espinacs

Espinacs: un aliment amb nombroses propietats nutritives i valors dietètics. Considerat com una bona font d'àcid fòlic, fibra i vitamines. Els plats que contenen espinacs constitueixen un dels aliments anticancerígens més importants i resulten molt adequats en dietes d'aprimament per la gran digestivitat que ofereixen.

També destaca l'efecte beneficiós per a la pell gràcies al contingut de vitamina A que posseeixen.


Propietats nutricionals:

Vitamina A: els espinacs tenen quantitats destacables de carotens que l’organisme transformarà en vitamina A essencial per a la vista, el bon estat de la pell, els cabells, les mucoses, els ossos i el bon funcionament del sistema immunològic. En Popeye tenia raó, quan deia que la vitamina A dels espinacs era important per fer les persones fortes i sanes.
Vitamina C.
Vitamines del grup B: és especialment ric en vitamina B9, imprescindible per a les dones embarassades i els infants perquè intervé en la formació de les cèl·lules sanguínies. També conté B2, relacionada amb la producció d’anticossos i glòbuls vermells i vitamina B6 la qual té un paper important en l’aprofitament de l’energia dels hidrats de carboni, greixos i proteïnes; és important en la regulació del sistema nerviós central i essencial per a la formació dels glòbuls vermells. La vitamina B6 estimula el sistema immunitari.
Vitamina K: regula la coagulació de la sang i per això la coneixem també com a vitamina antihemorràgica. La trobem en totes les hortalisses de fulla verda, però sobretot en els espinacs.
Minerals: són rics en calci, ferro, magnesi, potassi, sodi, fòsfor i iode.

Tot això a www.fruiteshigueras.es

No hay comentarios: