Qui som

Fruites A.Higueras es una empresa de venda de Fruites i Verdures amb més de 50 anys d'experiència. Aproximadament el 70% dels nostres productes venen directament d'origen evitant així els intermediaris i la publicitat, aconseguint una gran qualitat a un preu molt ajustat.

La botiga online Fruites A.Higueras és el resultat d'un projecte impulsat conjuntament per Fruites A.Higueras mercats ambulants i la nova generació de la família Higueras, té com a principal objectiu la utilització de noves tecnologies per apropar-te els nostres productes.

A través de la botiga online t'oferim una forma àgil i senzilla per realitzar la compra dels teus productes frescos habituals. Podràs realitzar el procés de compra en molt menys temps que a la botiga tradicional. Per aquest canal eliminem la manipulació dels productes que es realitza a l’establiment i, t'oferim els mateixos productes que pots adquirir a qualsevol dels nostres mercats ambulants i, per tant, amb les mateixes garanties de qualitat.

Comptes, a més, amb la comoditat de poder rebre la comanda al teu propi domicili, a la teva oficina o recollir el teu producte en un dels punts de recollida. Comprant a través de la web t'assegures que els productes frescos que consumeixes van del camp al nostre magatzem de distribució on preparem la teva comanda i, d'aquí, directament a la teva comanda al teu domicili o punt de recollida.

Ens podeu trobar als següents mercats ambulants:

Manlleu els Dilluns
Campdevànol els Dimarts

Torelló els Dimecres
Ripoll els Dissabtes i els Dimecres


Venem bon preu, qualitat i un ambient familiar.

Ara també venda de productes a traves de la xarxa:

www.fruiteshigueras.es

La nostra història:

La botiga online s'ha creat en honor al fundador de Fruites Higueras.

La idea va néixer fa molts anys, en un treball escolar, juntament amb el fundador de l’empresa, el senyor José Higueras i el seu fill, senyor  Antoni Higueras. El treball consistia a ampliar l’empresa de fruites amb nous horitzons. En aquell moment, però,  la idea no era fer venda per Internet, sinó que  l’objectiu era modernitzar l’empresa. Fa un temps vàrem pensar que era el moment de modernitzar el negoci i, per aquest motiu, a l’octubre vam decidir obrir la botiga online.

El negoci de fruites i verdures es remunta a l’any 1952 i potser ja era el moment de fer un pas endavant en honor del seu fundador i oferir als clientes una nova opció  per tal de facilitar la compra  a moltes persones que per raons de feina no poden assistir als mercats ambulants.

Propietari Fruites Higueras botiga online:www.fruiteshigueras.es
Antonio_Rodriguez_Perez
Antonio Rodriguez Perez

Propietari Fruites A.Higueras mercats ambulants:
Propietari_fruites_higueras_mercats_ambulants_2
Antonio Higueras Cordon

Dona del propietari de Fruites Higueras botiga online, i filla del propietari de Fruites Higueras Mercats ambulants, persona que ha promogut i animat ha realitzar aquesta botiga online: www.fruiteshigueras.es
Anna_Higueras_Castillo
Anna Higueras Castillo
No hay comentarios: