Novetats de la setmana a la botiga online: propietats i efectes: Meló BOLLO


Meló: Recorda, ELIXIR ETERNA JUVENTUT, te un doble efecte depuratiu als intestins i al ronyó provocant una desintoxicació que juntament amb les vitamines i minerals és traduix en una cura de bellesa per la pell!!!

FES LA COMANDA A www.fruiteshigueras.es


Propietats nutricionals:

Vitamina A: És una vitamina essencial per al bon funcionament de la vista i del sistema immune.
Vitamina C.
Vitamines del grup B: conté vitamines del grup B que són necessàries per aprofitar els hidrats de carboni per part del sistema nerviós. El meló és especialment ric en vitamina B6 i B3, totes dues imprescindibles per produir energia a l’organisme.
Potassi: participa en la regulació del balanç d’aigua en l’organisme i també en la contracció del cor i la transmissió de l’impuls nerviós. Una insuficiència de potassi provoca símptomes com ara cansament, dolor muscular, debilitat, astènia i rampes.
Sodi: és una de les fruites més riques en sodi en comparació amb la mitjana de la resta de fruites, que oscil·la entorn dels 4 mil·ligrams. Aquest mineral és molt abundant en els líquids extracel·lulars de l’organisme i té una funció important en la regulació del electròlits, de l’aigua i de la contracció muscular.
Calci: el calci és el mineral més abundant del cos. La seva funció principal és ajudar a construir i a mantenir ossos i dents, alhora que intervé en els processos de coagulació sanguínia.

No hay comentarios: