Aliments antiedat: La maduixa entre ells


Fes salut i estigues jove amb nosaltres, fes les teves comandes de fruites, verdures, ous i oli a www.fruiteshigueras.es Servei personalitzat, comoditat, preu...

Aquesta setmana la maduixa per nomès 3,50€ la caixa de 2kg!!!



Som el que mengem, per això és tan important omplir la nostra dieta d'aliments que rejoveneixen i ens ajuden a mantenir-nos sans. Aliments que actuen des de dins. Perquè els seus efectes siguin realment visibles, han d'estar inclosos dins d'una dieta sana i equilibrada, la millor manera a més de mantenir el nostre pes ideal. Pren nota dels 8 aliments als quals no convé renunciar per mantenir-nos i sentir-nos joves:

    Els fruits vermells: Mores, maduixes, nabius ... especialment valorats pel seu contingut en antioxidants que ajuda a la salut cel·lular i, alhora, crea un escut protector contra les malalties.
    Alvocat: Sabies que, a més de poques calories, és una font extraordinària d'antioxidants, vitamina E i minerals com el potassi.
    All: No només és un aliment infal·lible per controlar la pressió arterial, els nivells de colesterol, sinó que també ajuda a augmentar les nostres defenses i és un excel·lent escut contra virus i bacteris. Prendre all, per exemple, ajuda a prevenir refredats.
    Fibra: Arròs integral i quinoa són alguns dels aliments que ens aporten més fibra, important per regular el trànsit intestinal. Integral no és sinònim de light, però sí d'una dieta més saludable. De fet, consumir de manera regular aliments integrals ajuda a reduir els riscos de patir malalties cròniques com diabetis, obesitat, problemes intestinals o patologies cardiovasculars.
    Verdures de fulles verdes: Una excel·lent font d'antioxidants per combatre els efectes dels radicals lliures i l'envelliment prematur. Entre les verdures de fulles verdes no poden faltar en la dieta els espinacs o la col que a més protegeixen dels efectes dels raigs ultraviolats.
    Una copeta de vi negre: Els beneficis del vi negre, pres amb moderació, han estat constatats per nombrosos estudis. El vi negre és especialment ric en resveratrol, considerat un dels elixirs de joventut.
    Nous: Els fruits secs, a més d'animar els nostres plats, són un indiscutible aliat de la nostra salut. Entre d'altres, les nous ens ajuden a mantenir jove el nostre cervell. Són especialment riques en àcids Omega 3, calci, proteïnes i vitamines (vitamina E). És aconsellable prendre la fruita seca al natural.
    Llegums: Un bon plat de llegums, o un plat de cullera, és una de les maneres més efectives d'ingerir antioxidants i minerals essencials. Contenen a més fibra i preparats sense excés de greixos són un plat d'allò més saludable.

No hay comentarios: