Cítrics saludables

La majoría de la gent comença a conscienciar-se de la importancia de mantenir una dieta equilibrada on la fruita esta molt present. La dieta mediterrànea inclou les fruites i verdures, i entre elles, els cítrics com a peces essencials.

El consum de cítrics es recomana sobretot a l'hivern, l'època de l'any que coincideix amb  temps de maduració i major excel·lència en la qual·litat de les seves vitamines, especialment la vitamina C, per a que ens ajudi a previndre i combatre els refredats tan típics en aquesta època de l'any
Hi ha metges que recomanen com a mínim un suc diari, preferiblement al mati.
Fer alguns canvis a la dieta i l'estil de vida habituals pot ajudar a una persona a reduir els riscos de patir certs tipus de càncer, equilibrar el seu pes i reduir el risc de patir enfermetats del cor.

El suc de taronges i mandarines fresques s'ha de beure inmediatament després d'exprimir-les per a que no es perdin les seves propietats curatives.

Com a fruites fresques els cítrics són d'excel·lent qualitat i per les seves característiques guarden les seves propietats nutritives casi intactes bastant de temps després de la seva recol·lecció.

No hay comentarios: