Més Vegetals en la seva dieta amb el calendari de fruites i verdures



Fruites i verdures són un pilar bàsic en la nostre alimentación. Una dieta completa, equilibrada i saludable inclou 5 racions de fruites i verdures cada dia… i el millor és consumir preferentment les fruites i verdures de temporada. Gràcies al calendario de fruites i verdures ara l’hi serà més facil saber quina és la millor temporada per consumir un fruita o verdura concreta. L’organtizació de Consumidors i Usuaris (OCU) juntamente amb el Ministeri de medi ambient han editat el calendario de fruites i verdus d’estació, amb el propósito de fer més accessible la información i d’aquesta manera facilitar el treball al seleccionar els vegetals.
Moltes fruites i verdures estan en plena temporada durant el mes d’abril: Maduixa, llimona, nespre,bledes, alls, esberginia, carbazo, cebes, espinacs, mongetes verdesm… Si decideix entrar en el calendario http://www.ocu.org/fruta-verdura/ fent click sobre una imatge podrà accedir a més información sobre el producte.

L’alimentació saludable es caracteritza per incloure nutrients de tots el grups per proporcionar a l’organisme tots el elements necessaris per el seu funcionament.

En el calendario publicat es poden veure les varietats de fruites i verdures més representatives del mercat Espanyol, indicant quina és la seva temporada òptima de consum. D’aqueseta manera s’aprofiten al màxim els beneficis nutricionals d’aquests aliments, amb la millor qualitat i el preu més accessible.
Addicionalment ofereixen información complerta i detallada sobre alguns productes de temporada, propietats nutricionals, valor culinari, algunes receptes…
Tots els detalls estan disponibles en els Calendaris de Fruites i Verdures d’Estació, no deixi de consultar-los per beneficiar-se del millor del món vegetal en el seu millor moment.

No hay comentarios: