Quines són les fruites de l'estiu

Arriben els dies de calor i amb ells els fruits frescos i sucosos perfectes per apagar la set i aportar una important quantitat de vitamines. Descobreix quines són les fruites de l'estiu perquè les incloguis en les teves compres i puguis fer varietat de receptes amb elles .

Recomenacions:




  1. Consumir les fruites de la temporada et permet obtenir productes de qualitat, ja que es troben en l'estat perfecte per menjar-les, però a més fa que el preu sigui baix a causa de l'oferta el que es tradueix en estalvi per a tu.
  2.  La síndria és una de les fruites més refrescants que pots trobar a l'estiu, amb moltes propietats per a la nostra salut gràcies al seu contingut de vitamina C, àcid fòlic i calci entre d'altres nutrients. Anima't a preparar sorbet de síndria per combatre la calor o fer un original gaspatxo de tomàquet i síndria per variar una mica.
  3.  El meló ric també en aigua aporta vitamina A i E i és un excel·lent diürètic una excel·lent opció que pots sumar a una macedònia o utilitzar per fer una rica confitura.
  4. Un altre favorit és el versàtil albercoc que es pot usar tant en postres com en platets salats, aprofita perquè aquesta temporada és la millor per a menjar-lo. Ofereix calci, magnesi, potassi i molts antioxidants i amb ells podràs fer confitures i conserves per consumir durant tot l'any.
  5. ...  
  6. Aprofita la frescor i tots els beneficis de les fruites en aquesta càlida temporada al mateix temps que afavoreixes el teu pressupost.
 Tot i més a www.fruiteshigueras.es

 
 

No hay comentarios: