Els beneficis per a la salut de les fruites d'estiu : meló , síndria, cireres, aelbercocs...

L'estiu ens convida a consumir aliments frescos i més lleugers , que a més d'aportar-nos nutrients , ens ajudin a suportar la calor de la millor manera possible . Dins de les fruites , hi ha uns quants aliats de temporada indiscutibles , com el meló , la síndria , les cireres o els albercocs . T'expliquem algunes de les seves propietats més beneficioses i alguna deliciosa curiositat d'aquests ' mosecss ' de salut.
L'alt contingut en aigua del meló i la síndria els converteixen en dues fruites molt refrescants i, a més, amb un baix contingut calòric i pràcticament cap greix. A més, aquest gran acuacidad és també la 'culpable' que siguin saciant i, per tant, molt recomanades en dietes d'aprimament.
Rica en licopè, vitamines B i C, àcid fòlic, carotè, potassi i fibra, la síndria és detoxificant, antioxidant i depurativa, diürètica i hidratant, per la qual cosa ens ajuda a netejar el nostre sistema digestiu alhora que afavoreix l'eliminació de toxines, enforteix el sistema immunològic i evita el dolor muscular.

El meló, per la seva banda, aporta vitamina A, que és molt hidratant per a la pell i les mucoses, vitamina E, un potent antioxidant; té efecte diürètic i laxant (suau), ja que elimina toxines i ajuda a neutralitzar l'acidesa; a més, aporta fibra, potassi, calci, àcid fòlic i zinc, amb el que ajuda a prevenir la gota, l'artritis i regula els nivells alts de colesterol.

Les delicioses cireres, desintoxicants i antiinflamatòries, a més d'ajudar a eliminar els nivells d'àcid úric a la sang, tenir propietats diürètiques i laxants, efecte relentizador del procés de degeneració òssia i cel·lular, i ser una font de calci, ferro i vitamina C ..

Gaudeix de la millor i més àmplia varietat en fruites d'estiu com el meló , la síndria o les cireres al teu mercat virtual de confiança www.fruiteshigueras.es i realitza els teus millors receptes perquè tothom es diverteixin menjant fruita a casa.



No hay comentarios: