Vitamines i fruites

Les fruites contenen moltes vitamines essencials i nutrients i per tant , el seu consum és molt beneficiós per a la nostra salut . Aquestes contenen moltes vitamines importants necessàries per al creixement i el desenvolupament humà .

Visita la nostra botiga online i gaudeix dels nostres productes!!!! www.fruiteshigueras.es


Beneficis i vitamines de les fruites
La vitamina A està present en moltes fruites, les que més destaquen són les taronges, les mores, les síndries, els préssecs, les pomes i els kiwis. Els beneficis que aquesta vitamina ens aporta al nostre cos són reproducció cel·lular, la formació de les hormones, l'estimulació del sistema immunitari i la millora de la visió i del creixement del cabell.
La vitamina B1 la podem trobar en plàtans, gerds, peres, llimones, taronges, mànecs, aranges i pinyes. Els beneficis que aquesta vitamina ens aporta a la nostra salut són el bon funcionament del cor, del sistema nerviós i dels músculs.
La vitamina B2 la podem trobar en el kiwi. Aquesta vitamina és necessària per a producció de cèl·lules vermelles de la sang, el creixement, el desenvolupament corporal i la reproducció.
Podem trobar la vitamina B3 en plàtans, préssecs, kiwis i melons. Aquesta vitamina és important per al correcte funcionament del sistema digestiu i del sistema nerviós, per tenir una pell sana i per al creixement normal.
La vitamina B5 la podem trobar en fruites com taronges i plàtans. Aquesta vitamina ens aporta molts beneficis a la nostra salut, entre els quals destaquen la metabolització dels aliments, la producció de colesterol, fabricació de la vitamina D i d'hormones esteroides i el manteniment d'un sistema digestiu saludable.
La vitamina B6 la podem obtenir de plàtans i síndries. Aquesta vitamina és necessària per al metabolisme de carbohidrats, greixos i proteïnes, per a la producció d'anticossos, el manteniment del sistema immune, la producció de cèl·lules vermelles de la sang i el correcte funcionament del sistema nerviós.
A la vitamina B9 trobem l'àcid fòlic i el folat i la podem trobar en maduixes, kiwis, mores, taronges i plàtans. Aquesta vitamina és necessària per al creixement cel·lular, el desenvolupament del fetus, la producció de cèl·lules vermelles de la sang, l'ADN i el sistema nerviós.
La vitamina C la podem obtenir de peres, pomes, llimones, maduixes, plàtans, prunes, gerds, mores, raïm, mànecs i síndries. Aquesta vitamina beneficia la nostra salut impedint l'oxidació dels radicals lliures, protegint els teixits i les cèl·lules, ajudant a la formació de col·lagen, de cartílags, de vasos sanguinis i de músculs. És vital per a l'absorció de ferro, redueix el risc de malalties cardiovasculars i de càncer.Vitamines de les fruites grogues
Les fruites grogues contenen molta quantitat de vitamina C. Entre les fruites grogues i ataronjades trobem les taronges, el plàtan, la pinya, la guaiaba, el meló, el mànec, la papaya i les mandarines.Vitamines de les fruites àcides
Entre les fruites àcides podem destacar la llimona, la mandarina, la taronja i l'aranja. Aquestes fruites són molt riques en vitamina C.Vitamines de les fruites vermelles
Les fruites vermelles com les maduixes, els nabius, les mores, les groselles, els gerds, etc. contenen una gran quantitat de vitamines, com per exemple, les vitamines A, B, CI E.



Els minerals més presents en les fruites són el calci i el ferro.

No hay comentarios: