10 beneficis de menjar verdures

Fes la teva comanda de fruites i verdures a www.fruiteshigueras.es

El teu mercat virtual amb fruites i verdures, ous i oli extra verge!! T'esperem..

Menjar verdures és guanyar salut : els experts en nutrició recomanen prendre , com a mínim , 400 grams de verdures .






Ens poden agradar més o menys , però hauríem de menjar cada dia . A més , hi ha mil formes de cuinar i de combinar-les. Segur que amb els beneficis que tenen les verdures , ens motivem per introduir-les en el nostre dia a dia .

Beneficis de menjar verdures.

  1. Ens aporten vitamines i minerals específics.
  2. Les verdures, al costat de les fruites, són els aliments que més aigua proporcionen al cos.
  3. Ajuden als petits de casa al creixement i desenvolupament del seu organisme.
  4. Posseeixen un alt contingut en fibra.
  5. Contenen antioxidants, els que ens protegeixen davant de certes malalties cardiovasculars i relacionades amb la degeneració del sistema nerviós.
  6. El seu alt contingut en potassi ens ajuda a eliminar l'excés de líquids.
  7. Les verdures, juntament amb les fruites, són font gairebé exclusiva de vitamina C.
  8. Són aliments que no tenen greixos, el que es tradueix en menys colesterol i triglicèrids en la nostra sang, és a dir en més salut cardiovascular.
Les pots incloure en qualsevol menjar. Amb les verdures pots cuinar un senzill bullit, amb mongetes, patates, cebes, carxofes; pots posar rodanxes de tomàquet en el pa, amb una mica d'oli i pernil, per a una rica berenar; pots fer verdures al forn que acompanyin el peix a la planxa, ...
Les verdures estan disponibles durant tot l'any. Canvien amb les temporada, per la qual cosa no és avorrit consumir verdures cada dia.

Ara que ja hem deixat enrere els dies freds, a l'horta ja comencen a brollar les verdures de la primavera. Actualment és temporada de:
    Bròquil: hortalissa rica en vitamines C, A, B1 i B2
    Enciam: font de ferro i àcid làctic
    Espàrrecs. El 95% de la seva composició és aigua, pel que són molt depuratius i diürètics
    Pastanaga: hortalissa amb un alt contingut en vitamina A

No hay comentarios: