CÍTRICS SALUDABLES I EL SEU CONSUM

CÍTRICS SALUDABLES


La majoria de la gent comença a conscienciar-se del saludable i necessari que és portar una dieta equilibrada on la fruita estigui molt present. La dieta mediterrània inclou les fruites, i entre elles, els cítrics com a peces essencials.

El consum de cítrics es recomana a l'època de l'any que coincideix amb el seu temps de maduració i major excel·lència en la qual·litat de les seves vitamines, especialment la vitamina C, per a que ens ajudi a previndré i combatre més ràpidament els catarros tan típics de la tardor i l'hivern.










Hi ha metges que recomanen com a suficient un sol suc diari, preferiblement pels matins, per a previndré de forma sana i natural els incòmodes catarros.









Fer alguns canvis a la dieta i a l'estil de vida habituals pot ajudar a una persona a reduir els riscos de patir certs tipus de càncer, equilibrar el seu pes i reduir el risc de sufrir enfermetats del cor.

EL SEU CONSUM

El suc de taronges i mandarines fresques s'ha de beure immediatament després d'exprimir-les per a que no es perdin les seves propietats curatives.
Com a fruites fresques els cítrics són d'excel·lent qualitat i per les seves característiques guarden les seves propietats nutritives casi intactes bastant de temps després de la seva recol·lecció. Els cítrics per a ser sucosos han de ser pesats.

Si les taronges o mandarines que ens ha comprat les ha de consumir en poc temps pot deixar-les a un lloc més bé fresc, per a conservar-les durant més d'una setmana convé mantenir-les al frigorífic.

No hay comentarios: