La cirera és molt rica en àcid fòlic, fibra,
fitonutrients, antioxidants i minerals com el potassi o el magnesi. Està dins
de les fruites amb un contingut major en potassi, la qual cosa fa que,
juntament a l'alt contingut en fibra dietètica, sigui especialment beneficiosa
per regular la pressió arterial i enfortir el nostre cor i músculs, prevenint
alhora malalties cardiovasculars i degeneratives.
La combinació de nutrients fan de la cirera
una fruita especial amb nombroses funcions beneficioses per a l'organisme;
ajuda a agafar el son i dormir millor, ajuda a millorar la memòria i prevenir
malalties com l'alzheimer, redueix el risc d'accident cerebrovascular, millora
la finor i elasticitat de la pell (rejovenint cutis), ajuda a combatre el
desgast muscular i el que és encara més important, enforteix el cor ajudant a
mantenir una freqüència cardíaca.
Les cireres les consumim des de ben entrada la
primavera fins a l'estiu.
Ja veieu que sobren els motius per a menjar
cireres i gaudir de tots els seus beneficis.
Us convidem a gaudir d'aquesta excelent fruita. Ànim! www.fruiteshigueras.es
No hay comentarios:
Publicar un comentario