
Les magranes contenen en aigua, bastant Fibra, no te gairebé calories i pocs Hidrats de Carboni, pel que és pot prendre en dietes per aprimar ràpidament
Les magranes contenen:
- Vitamines: C i Provitamina A .
- Minerals: Potsi, Calci i Magnesi - Uns altres: Acidifico Cítric, Acidifico M``alico, Acidifico Oxàic, Antioxidants. Flavonoides. Tanins.
Te propietats beneficioses per a:
- Problemes cardiovasculars i degeneratius.
- Colesterol.
- Problemes de trànsit intestinal, restrenyiment (gran poder laxant)
- Hipertensió.
- Acidifico Uric: l'expulsada.
- Anèmia.
- Astringent.
- Antiinflamatori i antisèptic. - Reforça el sistema immunològic,
- Antiinflamatori i Anticoagulant.
- Transmissió i generació de l'impuls nerviós i muscular.
- Diarrees i Flatulències
- Desinflamar mucosa intestinal o digestiva.
Es solen menjar com fruita fresca o en amanida. És aconsellable per a dones embarassades, nens i esportistes.
Magrana amb nous
Ingredients:
1 magrana
nous pelades
pa de barra
oli d'oliva
comi sal i pebre al gust
Passos:
Pas 1: Pelar la magrana i esmicolar els grans. Partir les nous en trossos grans i barrejar-les amb les magranes.
Pas 2: En un plat, abocar suficient oli d'oliva per a xopar bé la quantitat de llesques que vulguin fer-se (per cada dues llesques petites, 1 cullerada d'oli més o menys. Pas 3: Afegir-li un pessic de sal i comi al gust. Remoure.
Pas 4: Torrar llesques de pa de menys de 1 cm de grossor, mullar per una cara en l'oli i col·locar en una font per a servir.
Pas 5: Cobrir abundantment cada llesca amb la barreja de nous i magrana i abocar sobre elles la resta de l'oli.
No hay comentarios:
Publicar un comentario